שחלה מוגדלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחלה מוגדלת
    גליגל
    17/07/2012

שלום רב,
    אני אישה בת 40 עם מחזור וביוץ מאוד סדירים שנים.
    לפני 10 ימים כ12 יום לאחר המחזור החודשי. חוויתי כאבי ביוץ(אותם אני מכירה 22 שנה...) הפעם הכאב היה עד בלתי נסבל-נוראי לקחתי משככי כאבים (הכאב היה בצד ימין).
    מאז 10 ימים אני סובלת מכאבי גב תחתון ובטן תחתונה ועם דקירות בשחלה הימנית. כמו כן, לאחר 7 ימים התווספה צריבה בשתן. בבדיקת שתן לא נראתה דלקת-מחכה לתשובה הבקטרילית.
    בבדיקה אצל רופא הנשים היום אמר שהשחלה הימנית מוגדלת ושסביבה גושי דם. ושהכל יעבור אחרי המחזור הבא(כפי הנראה...) כמו כן, קבלתי אנטיביוטיקה-בגלל הצריבה בשתן.
    שאלתי-"מה קרה" לשחלה הימנית? האם שכיח?אשמח להסבר.
    האם האנטיביוטיקה "אמורה" לעזור גם לשחלה?
    בברכת תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחלה מוגדלת

הוספת תגובה

• עניין נוסף

גליגל
    17/07/2012

שכחתי לציין שב4 הימים האחרונים אני סובלת מתשישות ומחולשה נוראית וישנה המון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עניין נוסף - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    17/07/2012

אם הכאב חלף יכול להיות שהיה בזמן הביוץ קרע קל של השחלה עם יותר דימום מהרגיל מה שגרם לכאבים העזים. אם עדיין ממשיכים הכאבים חזרי לבדיקת רופא נשים. אנטיביוטיקה לא אמורה לעזור אם יש דימום פנימי בשחלה בגלל הביוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו