מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רירית מעובהנירית18/07/2012
שלום,
הווסת האחרונה - 23.7. אתמול בבדיקה שגרתית לפני מתן גלולות התגלתה אצלי רירית רחם מעובה (15 מ"מ). הרופאה שלחה אותי לבדיקת דם כדי לשלול הריון צעיר ואמרה שאם אכן התשובה שלילית ברצונה שאקח כדורים שיגרמו להופעת הווסת ואז לקחת דגימה מהרירית, מפני שעובי כזה, (ביחס לתאריך הווסת האחרון) אינו תקין.
אני רוצה להמנע מלקיחת הכדורים.
אני אומרת לעצמי שאם הייתי מחליטה לבוא לבדיקה בעוד שבוע או שבועיים - הדבר לא היה מאותר בכלל, אולי דימום הווסת הבא היה מגיע כבר וכביכול לא היתה נצפית כל בעיה...
האם יש חשיבות בלקיחת הכדורים וגרימת הדימום?
תודה ויום נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
נירית18/07/2012תיקון - תאריך ווסת אחרון 23.6
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית מעובה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב19/07/2012לא יודעת לומר לך חסר לי נתונים עליך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתונים נוספים
נירית19/07/2012אודה לך אם תוכלי לכוון אותי מעט, אילו נתונים חסרים להשלמת התמונה.
ובינתיים: בת 30, 5 חודשים לאחר לידה שניה בניתוח קיסרי, מחזור ראשון חודשיים לאחר הלידה. לא מניקה, לא לוקחת גלולות.
לפני כחודשיים נטלתי 5 גלולות מליאן ופיתחתי תגובה אלרגית שהתבטאה בגרד ואדמומיות בפנים ובזרועות. הפסקתי מיד. הפגישה עם הרופאה השבוע היתה כדי לקבל גלולות מסוג אחר. בבדיקה שגרתית נצפתה רירית מעובה כפי שתיארתי בהודעה הקודמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?