האם זה מדבק?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זה מדבק?
    אנה
    18/07/2012

שלום. אני בת 33. השאלה שלי היא כזאת...סבלתי מקנדידה לפני כמה חודשים,טופלתי בג'ינו דקטרין+כדור נגד פטריה+משחה. רופא נשים גם נתן טיפול לבן זוגי למשך השבוע באמצעות משחה אנטי פטרייתית. אצלי הכל עבר. בן זוגי לא התלונן כלל על כך שהרגיש משהו לא בסדר אצלו,למראת זאת שם את המשחה למשך השבוע,כמו שהרופא המליץ. השאלה שלי בבקשה, האם אם אני עושה מין אוראלי לבן זוגי לאחר הטיפול,הקנדידה יכולה לעבור אלי לפה, ללשון במידה והיא עדיין קיימת על הפין של בן זוגי או שגברים לא נדבקים בקנדידה?האם בזמן שיש לי קנדידה ובן הזוג שלי עושה לי מין אוראלי ולאחר מכן מנשק אותי בפה הקנדידה תעבור גם לפה או שאין קשר? תודה על תשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זה מדבק?

הוספת תגובה

• האם זה מדבק? - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    19/07/2012

הסבירות שלגבר יש קנדידה נמוכה - במקרים כאלו רואים אודם וגירוי על הפין. גם קנדידה בפה גורמת לתופעות ואנשים בדרך כלל יודעים כשיש להם זהום בפה (טעם מר למשל)
    לא נראה לי שיש לה ממה לחשוש לגבי הקנדידה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו