החלפת גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלפת גלולות
    גלי
    22/07/2012

שלום
    אני בת 30 ובמשך שנים אני נוטלת גלולות רגילות. בשנים האחרונות נטלתי מיקרודיול.
    לפני מספר חודשים, בעקבות כולסטרול גבוה שהיה לי בשנים האחרונות ולא טופל, בהמלצת רופא משפחה ורופא נשים הוחלט להחליף לי את הגלולות ל"סרזט".
    תוצאות בדיקות הדם מראות שיפור משמעותי וחזרת הערכים לנורמה.
    הבעיה היא שמאז שהתחלתי לקחת את הגלולה החדשה יש לי המון פצעים בגב. הפצעים גדולים, כואבים ומשאירים צלקות- כפי שהיה לי בתקופת נעורי. הפצעים מופיעים בעיקר באזור הגב העליון והכתפיים אך לפעמים גם באזורים אחרים בגב. כבר הרבה מאוד שנים שלא היה לי אפילו פצע אחד דומה בגב או בכל אזור אחר.
    אין ספק שהדבר גורם לי חוסר נוחות רב גם מבחינת הכאב וגם באופן אישי ללכת עם גופיה או ללכת לים.
    האם ייתכן שלגלולות החדשות יש קשר לתופעה הנ"ל?
    האם כדאי לנסות להחליף גלולות או שאין קשר ועלי לבצע בדיקה מקיפה אצל רופא עור?

מודה מראש על תשובתכם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלפת גלולות

הוספת תגובה

• החלפת גלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    22/07/2012

סביר להניח שזה בגלל החלפת הגלולות. התיעצי כרגע עם רופא עור. אם לא תהיה ברירה יכול להיות שתצטרכי בכל זאת לחזור לגלולות רגילות אך בעלות מינון יותר נמוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו