Str. agalactiae gr B דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Str. agalactiae gr B דחוף
    עדי
    25/07/2012

שלום רב,
    לפני שלושה חודשים התחיל אצלי הפרשות מרובות מאוד וגרד בקופת החולים נעשתה לי בדיקת שתן ונלקחה תרבית ותוך כדי נתנו לי טיפול בזינט 250 מ"ג למשך 6 ימים 2 ביום.
    תוצאות התרבית הגיעו שלילית והעניין ניהיה חמור יותר.
    פניתי לרופא נשים שם לא ממש ידעו מה הסיבה נלקחה שוב תרבית ויצאה שוב פעם שלילית הרופא נתן לי נרות אגיסטן וכדור 1 לבליעה.
    גם הטיפול הזה לא צלח וחזרתי שוב נלקחה שוב תרבית כמובן יצא שלילית קיבלתי 3 כדורים לבליעה 1 לכל שבוע ו3 נרות.
    גם זה לא עזר הגעתי שוב למרפאה קיבלתי שוב אגסטין 8 נרות ו 12 נרות פולידין (לא עזר)
    נלקחה תרבית ולאחר 4 ימים התקבלה התוצאה של Str. agalactiae gr
    הרופא רשם לי זינט 250 למשך 5 פעמיים ביום.
    אם עוד בפעם הראשונה הזינט לא עזר למה שוב אני צריכה לקבל זינט ומה ההשלכות של החידק במידה וארצה להיקלט להריון לפי מה שהבנתי ברגע שהחיידק מתפרץ צריך לקבל אנטיביוטיקה בכל לידה.
    ובכלל מתי הסיפור הזה כבר יגמר???????

אודה לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Str. agalactiae gr B דחוף

הוספת תגובה

• Str. agalactiae gr B דחוף - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    28/07/2012

האם עשו תרבית נרתיקית? ושם אבחנו את הסטרפטוקוקוס?
    כדאי להוסיף קפסולות של פרוביוטיקה לנרתיק.
    אם המצב ימשיך כדאי שוב לעשות תרבית לנרתיק ואם החיידק לא יעבור -להחליף טיפול אנטיביוטי
    איך שלא יהיה לקראת לידה תצטרכי לעשות שוב תרבית כדי לבדוק מהחיידק נעלם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו