כדורים לדחיית מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורים לדחיית מחזור
    ליאור
    26/07/2012

אני יוצאת לחופשה מהעבודה ובאותם תאריכים אני אמורה לקבל מחזור שקצת משבש לי את העניינים. חשבתי לגשת לרופאת נשים בכדי לסדר את המחזור עם גלולות או עם כדורים שדוחים את המחזור בכמה ימים אבל אני חוששת שזה עלול לעשות לי קצת בלגן במערכת. יש לי מחזור סדיר כל 26 יום, ובעז"ה מתכננת להתחתן עוד 4 חודשים. אני חוששת לקחת דברים כאלה עכשו מהפחד שזה עלול לעשות לי אח"כ בעיות לפני החתונה..
    האם כדאי לבלוע את הגלולה המרה ולצאת ככה לנופש או שאפשר לקחת גלולות בלי לחשוש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדורים לדחיית מחזור

הוספת תגובה

• כדורים לדחיית מחזור - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    28/07/2012

אם את מתחתנת עוד 4 חודשים את בהחלט יכולה להתחיל לקחת גלולות וכך לשלוט על המחזור שלך גם עכשיו וגם בחתונה שתהיה במזל טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדורים למניעת מחזור- דחוף!!

מרים
    30/07/2012

שלום וברכה!

במשך 18 חודשים אחר הלידה נטלתי גלולות "סרזט", יחד עם הנקה, לפני 6 שבועות קיבלתי מחזור ואחריו כל שבועיים קיבלתי שוב סה"כ 3 פע'.
    בפעם האחרונה הפסקתי ליטול הגלולות. ואני עדיין מניקה

עכשיו התנקיתי מהמחזור האחרון ואני רוצה לצאת שבוע הבא לחופשה ואני חוששת לקבל הדימום שאחרי הפסקת גלולות.

האם כדאי ליטול לייתר ביטחון כדורים למניעת מחזור?

יש לציין שאני גרה בניו יורק וקשה לי כאן עם התקשורת עם הרופאים לכן אני רוצה להבין הכל לפני שאני ניגשת לבקש מרשם

תודה מראש!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדורים למניעת מחזור- דחוף!! - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/08/2012

לא כל כך ברור לי האם הדימום כל שבועיים הגיע תחת סרזט או לא. אם זה היה ללא סרזט את יכולה לנסות להתחיל לקחת גלולות סרזט ואולי זה ידחה את המחזור. אם הדימום כל שבועיים היה תחת סרזט הרי יש סבירות גדולה ששוב תקבלי תחת הסרזט.
    הכדורים לדחית מחזור מכילים גם כן פרוגסטרון אך במינון יותר גבוה ואולי בזכות זה יחזיקו וימנעו את הדימומים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו