מעבר בין גלולות- דחוף!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר בין גלולות- דחוף!!
    נעמה5648
    26/07/2012

לקחתי גלולות אמילי, סיימתי את החפיסה וחיכיתי 7 ימים (היום אני אמורה להתחיל חפיסה חדשה)
    הייתי אצל רופא היום והוצאתי מרשם לגלולות חדשות (מינס)
    השאלה שלי אם אני יכולה להתחיל לקחת את ישר עכשיו את המינס אחרי ההפסקה של ה7 יום או האם אני צריכה לחכות חודש ולהתחיל מהיום הראשון של המחזור הבא?
    עוד שאלה...
    איך בדיוק לוקחים את המינס? מה זה הגלולות הלבנות? לוקחים אותן 28 יום במקום 21?
    כמה זמן הפסקה עושים בין חפיסה וחפיסה?

תודה,
    נעמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר בין גלולות- דחוף!!

הוספת תגובה

• ועוד שאלה...

נעמה5648
    26/07/2012

במקרה ואני אצטרך להתחיל לקחת את הגלולות החדשות מהמחזור הבא או במקרה ואוכל להתחיל היום....כמה זמן עד שאהיה מוגנת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעבר בין גלולות- דחוף!! - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    28/07/2012

את צריכה להתחיל את המינס מהיום הראשון של המחזור ולקחת אותן ברצף 28 יום ללא הפסקות בין חפיסות. הגלולות הלבנות לא מכילות חומר פעיל מה שנקרא גלולות דמי או פלצבו. אם כבר קבלת מחזור מציעה לך להתחיל את הגלולות אבל להוסיף קונדומים בשבועיים הקרובים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו