מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סובלת נוראנועה02/08/2012
שלום ד''ר,
שמי נועה בת 21 מקיימת יחסי מין, מזה כשלושה חודשים סובלת מהפרשות נרתיקיות בגוון שקוף או לבן, הייתי אצל רופאת נשים אשר בדקה אותי ונתנה לי טיפול בן שישה ימים שהתחלק לשלושה ימים הראשונים - "דאלאצין פתיליות ואגנליות" והשלושה ימים הנותרים "אגיסטן קרן ואגינלי". הטיפול גרם לכך שכמות ההפרשות ירדה, אבל לא הופסקה לגמרי. חזרתי לרופאת נשים ששלחה אותי לעשות משטח ואגינלי והתוצאות:
Epithelial cells +
Fungus Candida negative
WBCs בודדים
Trichomonas לא נמצאו
Gram Stain normal
בנוסף בביקור השני שלי אצלה נתנה לי שתי משחות חיצוניות שגם הן מסתבר שלא ממש פותרות את הבעיה סופית. (פוליקוטן ואגיסטן אלאוורה קרם).
--> האם התוצאות של המשטח בסדר, ומה עליי לעשות על מנת לפתור את הבעיה המטרידה, זה גורם לי לאי נעימות רצינית.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול לדלקות בנרתיק
ד"ר ד. מרנין02/08/2012שלום נועה. הטיפול שקיבלת לדלקת בנרתיק נועד לכסות פטרייה (קנדידה) ומצב הנקרא ווגינוזיס חיידקית הנגרם כתוצאה מירידה בכמות החיידקים ה "טובים" ועלייה ב "רעים". לכן קיבלת תרופה אנטיביוטית וגם נגד פטרייה.
לפי המשטח נראה כי יש לך מצב של ווגינוזיס חיידקית אך לא ניתן לשלול שיש גם פטרייה למרות שהמשטח שלילי לקנדידה. מה גם שביצעת אותו לאחר טיפול נגד פטרייה. בווגינוזיס ניתן גם לטפל באנטיביוטיקה דרך הפה (בהתאם להמלצת רופאך).
במרכז ד"ר דיין אנו מטפלים בשיטה ייחודית בדלקות חוזרות בנרתיק או בכאלו שלא מגיבות לטיפול תרופתי.
הטיפול הוא ע"י חימום הנרתיק במכשיר מיוחד (GYNETHERM) וכן בגז האוזון O3 לנרתיק. לפי ניסיוננו ולפי דיווחים מחו"ל השיטה יעילה מאוד.
ניתן לקרוא על כך ולצפות בסרטונים באתר המרפאה.
את מוזמנת ליצור קשר.
נשמח גם לקבל התייחסות לשיטה מרופאי הפורום.
ד"ר דניאל מרנין
מרכז ד"ר דיין לרפואה משולבת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסובלת נורא - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/08/2012האם התחלת לקחת גלולות? לעתים שינוי בהפרשות נגרם עקב לקיחת גלולות ואלו הפרשות תקינות לחלוטין.
המשטח תקין. מה שאת יכולה לעשות זה לטפל בנרות ויטמין C לנרתיק שאפשר לקנות ללא מרשם רופא, או כמוסות של פרוביוטיקה לנרתיק או לעשות שטיפות נרתיקיות עם חומץ תפוחים 1 כף מהול בכוס מים.כל אלו יכולים להקל על ההפרשות שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?