מה זה יכול להיות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה זה יכול להיות?
    ת.
    03/08/2012

יש לי סימנים חומים מדי פעם על התחתונית.אני לא רואה הפרשות חומות מסיביות או משהו כזה, אין ריח מיוחד.לפני חודשיים עשיתי בדיקת פפס ויצאה נקיה.בשבועיים האחרונים קיימתי יחסים אחרי חודשיים וחצי שלא עשיתי כלום בגלל דלקות בשתן.סיימתי את הטיפול התרופתי והכל היה בסדר ואז התחלתי לקיים יחסים ופתאום הופיאו אחר"כ הכתמים החומים.מה זה יכול להיות? האם זה זיהום כלשהו? האם זה בגלל שלא קיימתי הרבה מזן יחסים ופתאום התחלתי שוב אז יש רגישות? אין לי כאבים בזמן קיום היחסים ולא לאחריהם.
    מה דעתכם? מה יש לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה זה יכול להיות?

הוספת תגובה

• מה זה יכול להיות? - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    04/08/2012

חסר לי אם את לוקחת גלולות או לא. לעתים כתומים חומים יכולים להיות תחת גלולות ואז זו תופעה שכיחה שדורשת לעתים להחליף את סוג הגלולות. בכל מקרה התיעצי שוב עם רופא הנשים שלך. לעתים מקור הכתומים הוא בצוואר הרחם ולכן הם מופיעים אחרי קיום יחסי מין במקרה כזה יש להמשיך ברור למרות פאפ תקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר אברמוב והבהרה לשאלתך

ת.
    05/08/2012

אני לא משתמשת בגלולות יותר משנתיים אלא משתמשת בקונדומים.אני יודעת למה שאלת את השאלה מכיוון שעבר באמת הייתה לי בעיה כזו בעת נטילת הגלולות ואז הרופא שלי היה מטפל בכך באמצעות שריפה פנימית. האם לדעתך זו אותה הבעיה והאם זה הגיוני? יכול להיות שבגלל השימוש באנטיביוטיקה, קיום יחסים לאחר מכן לאחר שזמן רב לא יכולנו לקיים בגלל הדלקת, הם המקור לבעיה זו? האם עליי להלחץ? האם הבעיה מחריפה אם לא מטפלים בה בזמן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר אברמוב והבהרה לשאלתך - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    05/08/2012

להלחץ אין מה! לא ברור מדוע הדימומים אבל עשי שוב בדיקת צוואר הרחם ועשי אולטראסאונד לתקינות רחם ושחלות ואם הכל תקין לאהייתי עושה כרגע שום דבר אלא עוקבת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעיה היא...

ת.
    05/08/2012

שבינתיים שורף לי מבפנים ולכן אני מודאגת.חברה שלי שהיא אחות בבי"ח אמרה לי לעשות בדיקת chlamydia trachomatis.מה זה והאם זה יכול להשליך על הבעיה שלי לדעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעיה היא... - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    05/08/2012

התיעצי עם רופא נשים שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו