עזרתכם הדחופה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרתכם הדחופה!
    הדר
    05/08/2012

התחלתי החודש לקחת את הגלולה אורטו סיקלן. הייתי משתמשת בפלורט ופתאום החלו לי הפרשות חומות באמצע החבילה, פניתי לרופא והוא החליף לי הגלולות לאורטו סיקלן. במהלך החבילה שמתי לב שלא לקחתי את הגלולות לפי הסדר של הימים הרשומים בגב החפיסה אבל לא פיספסתי אף גלולה. וגם הפעם באמצע החפיסה קיבלתי הפרשות והפעם הם היו במימון נמוך של דם.
    האם בגלל שלא לקחתי לפי הסדר של החפיסה קיבלתי?
    זה לא אמור להיות אותו מינון בכל גלולה? ומה לעשות עכשיו? להמשיך לקחת את הגלולות לפי סדר ימים אחר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרתכם הדחופה!

הוספת תגובה

• עזרתכם הדחופה! - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    05/08/2012

לא משנה הסדר המינון של כל הגלולות באורטוציקלן הוא אותו דבר. התעלמי כרגע מהדימומים וחכי עוד חודש תראי אם עדיין יהיו דימומים, במידה וכן יהיו בחודש השני לטיפול באורטוציקלן - פני לרופא נשים שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך, רק עוד דבר אחד...

הדר
    05/08/2012

בגלל שהרופא החליף לי את הגלולות הוא ביקש שאעשה בדיקת אגן קטן וגינלי.
    כתוב לי גודל רחם 60*42*62, רקמת רחם: תקין, רירית הרחם בעובי 3 מ"מ
    כל השאר כתוב שתקין.
    שאלתי היא, אם גודל הרחם ורירית הרחם הם נתונים תקינים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו