גלולות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות..
    נטע
    05/08/2012

שלום,
    שכחתי לקחת את הגלולה השישית בחבילת הרמונט ובאותו היום קיימתי יחסים ללא אמצעי הגנה נוסף. מלבד זאת שנזהר בהמשך החודש שאלתי היא האם ישנו סיכוי להריון במקרה זה והאם כדאי לקחת את ’גלולת היום שאחרי’?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות..

הוספת תגובה

• חשוב לי לעזור

לירון
    09/08/2012

היי,
    אני רואה שלא ענו לך ואני מקווה שזה לא מאוחר מידי :)) בכל אופן חשוב לי לעזור לך ולהגיד שבאתר של נורלבו הם נותנים הסבר למה צריך לעשות במקרים כאלו אז:
    1.עלייך לקחת את הגלולה מיד אחרי המגע המיני ולא יאוחר מ-72 שעות
    2. אם עברו 72 שעות מהמגע המיני הלא מוגן: לא בטוח שנכנסת להריון, אך בשלב כזה אין טעם לנטול את הגלולה ליום המחרת. מומלץ לעקוב אחרי הגעת המחזור החודשי ובמקרה של איחור יש לבצע בדיקת הריון ולהמשיך את הטיפול מול רופא הנשים.
    3. לאחר שלקחת את הגלולה, עלייך להמשיך ולהשתמש באמצעי מניעה - קונדום, גלולות למניעת היריון, או כל אמצעי מניעה אחר בכל פעם שאת מקיימת יחסי מין.
    ממש מקווה שעזרתי!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות.. - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    11/08/2012

אם לא עברו יותר מ72 שעות מאז המגע המיני הלא מוגן קחי גלולות של היום שלאחרי והשתמשי בקונדומים בשבועיים הקרובים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו