צ"יסטה בשחלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צ"יסטה בשחלה
    אודליה
    05/08/2012

שלום רב: לפני שבוע בזמן הביוץ התחילו לי כאבים איומים בשחלה הימנית והמשיכו עד היום אבל בהחלשה של רמת הכאב לפני כל התפנות בשירותים חוזר כאב לא נעים הייתי אצל גיניקולוג שצפה ב5 ימים לאחר הביוץ בשחלה הימנית בצ"יסטה נוזלית 22 על 25 ממ מעולם לא היו לי ציסטות לפני חודשיים וחצי עשיתי טיפול הורמונלי במשך שבוע גונל אפ ואוביטרל היה לי הכאבים של הביוץ הכי קשים אי פעם ויש לי ביוצים קשים מאוד גם ככה כל הסימנים העידו על גירוי יתר שחלתי זה היה הטיפול הראשון והאחרון לעת עתה הגיניולוג שבדק אותי אמר שהכאב לא גיניקולוגי הופנית לכירורג שאמר היום שכן זה גיניקולוגי הגיניקולוג אמר שגם יתכן שהשחלה תעלם בוסת לכשיבוא ונתן לי בדיקת דם CA-125 מה הבדיקה הזו ולמה ואם זו ציסטה קטנה למה הכאבים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צ"יסטה בשחלה

הוספת תגובה

• צ"יסטה בשחלה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    07/08/2012

אי אפשר לדעת ללא בדיקה שלך. בדיקת CA125 הינה בדיקת דם הבודקת את מצב השחלות. חיזרי לרופא הנשים שלך לבדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו