מחזור לא תקין לאחרת לקיחת פוסטינור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור לא תקין לאחרת לקיחת פוסטינור
    מיכל
    06/08/2012

שלום ד"ר.
    אני בת 14 וקיימתי יחיסים עם חבר שלי בלי אמצעי מניעה לאחר שעתיים לקחתי פוסטינור. המחזור איחר לי בכמה ימים ואתמול הוא הגיע.
    בהתחלה הוא היה בצבע חום ורוד ואחרכך הוא חזר לצבע הטבעי היום שקמתי בבוקר ראיתי שהמחזור הפסיק.
    רציתי לדעת אם זה בסדר חיפשתי המון באינטרנט וכל התשובות אומרות ללכת לרופא נשים ורציתי לדעת אם זה תופעת לוואי נורמלית של הפוסטינור האם המחזור יחזור להיות תקין בלי טיפול רפואי ואם אני אלך לגניקולוג אז מה הוא יעשה לי?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחזור לא תקין לאחרת לקיחת פוסטינור - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    07/08/2012

יכול להיות שינויים במחזור אחרי לקיחת פוסטינור. מאמינה שהמחזור הבא יהיה כבר בסדר. אבל כדאי ללכת לגינקולוג להתאמת אמצעי מניעה זה לא בריא לקחת פוסגטינור לעתים תכופות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז בעיקרון

מיכל
    07/08/2012

התופעות לוואי שלי הם תקינות? המחזור יחזור להיות סדיר בלי שום טיפול רפואי?
    והתכוונת שאני צריכה ללכת לרופא רק בישביל לקבל אמצעי מניעה? אני לא מתכוונת לעשות את זה בלי קונדום אז למה אני צריכה אמצעי מניעה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו