למה לא מגיבים-חלב אם-דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה לא מגיבים-חלב אם-דחוף
    yana
    10/08/2012

שלום רב לכולם!
    שאילה שלי היא איך מתפתרים מחלב אם אחרי 7 חוד' שאיבה?
    רופא מטפל שלי אמר לשאוב טוב לשים כרוב ולקשור חזק את השדיים...כי אין כ"כ כדורים לייבוש חלב יש רק כדור אחד שלא בדיוק עוזר אלא קצת מקל על התהליך.האם נכון?
    אכן עשיתי כך אולי לא שאבתי טוב, המשאבה כבר לא עובדת טוב, אבל השדיים נורא כואבות לי התמלאו וגם אני בערב מורידה הכל כדי להתקלח ולהחליף כרוב האם זה אמור להיות כך האם זה יעבור מתישהו ,ותוך כמה זמן ,והאם אפשר היה להוריד או שאני צריכה להסתובב כך עם שדיים קשורות ולא לגעת בהם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה לא מגיבים-חלב אם-דחוף

הוספת תגובה

• למה לא מגיבים-חלב אם-דחוף - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    11/08/2012

אל תשאבי יותר בכלל קשרי את החזה חזק מאוד ותוך 48 שעות החלב יפסק. אם יש כאבים וגודש הכרוב עוזר להקטין את הגודש אבל מה שחשוב זה קשירה חזקה והפסקת שאיבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף מאוד

yana
    12/08/2012

תודה על התשובה! אני כבר כמעט שבוע(מיום שני שעבר) לא שואבת מסתובבת עם כרוב והשדיים קשורות כמובן אבל עדיין יש לי גושים בחזה במיוחד למטה, למלה כמעט אין כלום. וכמעט ולא כואב גם רק לפעמים והשאילה האם זה בסדר שאחרי שבוע עדיין יש גושים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו