גירוד ואי נעימות בפתח המין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוד ואי נעימות בפתח המין
    דנה
    11/08/2012

שלום, לפני יומיים קיימתי יחסי מין עם חבר שלי. לפעמים קורה שהאזור לא רטוב מספיק מבחוץ אז מתבצעת חדירה כאילו בכוח, או קורה שאיבר המין של חבר שלי חודר אליי בזוית לא טובה, מה שגורם לי לקצת כאב ועקצוץ בסיום יחסי המין.
    חשבתי שהכאב הזה והעקצוצים יעברו לי תוך לילה, אבל הם לא עברו והמשיכו עוד יום שלם וגם התחילו לגרד. כאשר פתחתי את השפתיים כדי לראות שאין אדמומיות ראיתי שפתח המין צבוע מעט בלבן עם חתיכות קטנטנות וגם כל האזור כנראה טיפה אדום לפי מה שאני מצליחה לראות.
    חשוב לציין שהיתה לי פטרייה בעבר שכנראה הועברה אליי ממישהו או נגרמה מלכלוך שנכנס בזמן קיום יחסי מין ואני יודעת את הסימפטומים שלה. סבלתי אז מהפרשות גדולות של חתיכות לבנות\צהובות והיא גם הייתה מלווה בריח רע.
    עכשיו המקרה הוא קצת שונה. כאשר אני מכניסה אצבע לפתח אין בפנים שום חתיכות, אלא רק כאילו מסביב לפתח יש את החתיכות הלבנות הקטנות. גם אין שום ריח חריג.
    האם יכול להיות שזהו רק שפשוף שהתפתח מהחדירה? או שזה שוב התחלה של הפטרייה, שלמיטב זכרוני גם התחילה בגירוד הזה והלבן מסביב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גירוד ואי נעימות בפתח המין - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    11/08/2012

מרחי משחת אגיסטן ואם לא תהיה הקלה תוך 24 שעות פני לבדיקת רופא נשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו