פולידין שטיפה אינטימית.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פולידין שטיפה אינטימית.
    ציונה
    14/08/2012

שלום רב. בבדיקה אצל רופא נשים התגלתה אצלי פטריה בנרתיק (פטריה שכל הזמן חוזרת וכבר השתמשתי בכל הנרות האפשריים). רופא נשים רשם לי שטיפת פולידין שאני צריכה למהול 50 סיסי של התמיסה על ליטר מיים ולעשות שטיפה נרתיקית כל יום למשך חודש ימים (כל יום לעשות שטיפה פנימית במינון של "פוש" אחד על בקבוק השטיפה הפנימית). כלומר הליטר מיים שמהולים עם הפולידין מספיקים לכמה פעמים. חשוב לי לציין והרופא יודע את זה,שאני סובלת גם מויסטיבוליטיס ומשתמשת באופן קבוע,יום יום במשחת אובסטין (שמורחת אותה גם בפנים וגם בחוץ,אחרת לא יכולה לא לשבת בשקט ולא לקיים יחסי מין). אני עושה את השטיפות האלה על ידי פולידין כבר כמה ימים ואני מרגישה שהצריבה החמירה. השאלה שלי בבקשה- האם המינון שציינתי שנרשם לי על ידי רופא הוא לא מרוכז מדי (50 סיסי של פולידין על ליטר מיים )? והאם שטיפות יום יומיות לא ייבשו לי את המקום ולא יחמירו את הווסטיבוליטיס, שלרוב הוא מתבטא בצריבה ותחושת בערה גם ככה? והאם ניתן להשתמש גם בפולידין וגם באובסטין או שצריך פרק זמן מסויים בין השטיפה להנחת אובסטין? תודה רבה על התשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פולידין שטיפה אינטימית.

הוספת תגובה

• פולידין שטיפה אינטימית. - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    16/08/2012

פולידין יכול מאוד ליבש נשים עם וסטיבוליטיס, ואם את שמה אובסטין עשי זאת אחרי ששטפת עם פולידין כמה שעות אחרי כדי שהאובסטין יהי בנרתיק כל הלילה. אם יש צריבות הקטיני בחצי את המינון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו