גרד בפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרד בפות
    רר
    18/08/2012

שלום,
    אני בת 24.מזה תקופה של מספר חודשים יש לי גרד בפות, גם חיצוני וגם בפנים השפתיים. היו לי הפרשות צמיגיות ודביקות, שעברו חלקית אחרי טיפול באגיסטן וגינלי וטיפול נוסף בנרות וגינליות במרשם של הגניקולוג (לא זוכרת את שמן). ההפרשה עכשיו היא לבנבנה, לא צמיגה עם ריח קל. יש לציין (זה קצת מביך שלא בדקתי את זה עד היום, אבל זה לא הטריד אותי מדי), שמאז בערך המחזור הראשון שלי יש לי הפרשות כאלה, אבל לא היה גרד כזה שהתווסף.
    עשיתי לפני מספר ימים משטח ויצאו התוצאות הבאות
    GINAL-GBS: NEGATIVE
    VAGINAL-BACT: CANDIDA NEGATIVE
    מה זה עוד יכול להיות? האם לבקש משטח לסוגי חיידקים/פטריות אחרים? האם הבדיקה לקנדידה היא לכל הזנים?
    תודה רבה לעונים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרד בפות

הוספת תגובה

• דבר נוסף ששכחתי לציין

רר
    18/08/2012

לא קיימתי יחסי מין בחודשים האחרונים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דבר נוסף ששכחתי לציין - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    19/08/2012

חיזרי לרופא הנשים שלך עם התשובות - הן תקינות ומעידות שאין זהום בקנדידה או זהום חיידקי. יש לברר את ענין הגרד ולטפל בו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו