שכחתי גלולה ראשונה בחפיסה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי גלולה ראשונה בחפיסה
    'נונימי
    19/08/2012

שלום,
    אני לוקחת גלולות פמינט מזה 4 שנים ובשבוע שעבר ביום שישי שכחתי לקחת את הגלולה הראשונה בחפיסה (הייתי אמורה לקחת אותה ב 20:00 ). נזכרתי בזה רק ביום שבת ב 15:00 (משמע, עיכוב של 17 שעות). באותו רגע לקחתי את הגלולה שפספסתי והמשכתי לקחת את שאר הגלולות כרגיל ובקביעות.
    בלילה בין חמישי לשישי האחרונים קיימתי יחסי מין ללא קונדום (הייתי על הגלולות שהמשכתי לקחת כרגיל).
    בעלון רשום שבמידה ושוכחים את הגלולה בשבוע הראשון צריך לעשות יחסי מין בשבוע שלאחר מכן עם קונדום (מה שלא קרה אצלי.. עבר כמעט שבוע..)
    האם אני מוגנת?
    האם עליי לקחת פוסטינור (עוד לא עברו 72 שעות מאז קיום יחסי המין הלא מוגנים)?
    אשמח לתשובה מהירה...
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתי גלולה ראשונה בחפיסה - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    19/08/2012

הסיכוי להריון גם במקרה ששיחה של גלולה אחת לא גבוה
    בכול מקרה יש להתשמש באמצעי מניעה נוספים לצורך הגברת הביטחון
    באשר לפוסטינור אין המלצה חד משמעית באם לקחת בדיעבד
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי קרה מקרה דומה

ענבל
    19/08/2012

רק שאני נזכרתי בבוקר..אז קראתי באתר של נורלבו שבמידה ולא עברו 12 שעות (כמו במקרה שלי) אז לקחת את הגלולה ולהמשיך את החפיסה כרגיל בלי אמצעי מניעה נוסף, אבל אם כבר עברו 12 שעות (כמו במקרה שלך) את צריכה לדלג על הגלולה ולהשתמש באמצעי מניעה נוסף...אם עוד לא עברו 72 שעות מהזמן שקיימת יחסי מין - הייתי ממליצה לך לקחת נורלבו...מקווה שעזרתי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו