ווסטבוליטיס, ביוץ ועוד...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ווסטבוליטיס, ביוץ ועוד...
    ת.
    23/08/2012

יש לי כמה שאלות.אני בת 38.הריון אחד מחוץ לרחם.יש לי ווסטבוליטיס ואני מבקשת לדעת למה לפני הביוץ שורף לי מבפנים במשך כמה ימים ואפילו שבוע ואחר"כ זה עובר מעצמו.שאלה שניה - אם הביוץ מתרחש במשך יום אחד בלבד איך זה שבמשך שבוע שלם יש לי הפרשות במרקם של ג'ל ולפעמים עם כתמים של דם חום?
    שאלה שלישית - בחודש שעבר אחרי הביוץ היה לי דימום חום עד לקבלת המחזור.עשו לי אולטרסאונד וחשבון בהתחלה שיש לי פוליפ וזה מה שיצא בבדיקה - שיש לי פוליפו (אני מזכירה שהיו לי דימומים באותו זמן), אחרי המחזור עשו לי שוב אולטרסאונד ואמרו שהכל נקי.אולי זה היה קריש דם מהדימום מה שראו, אני לא מבינה בזה אבל...דימום החל אחרי קיום יחסי מין.אני לא נוטלת גלולות בכלל ונעזרת בקונדום כאמצעי מניעה.מה זה יכול להיות? מה דעתכם? אגב, יש לי דימומים מאוד כבדים בעת המחזור וכבר נתנו לי כדורים לוויסות הדימום וגם אני נוטלת ברזל.מה בכל זאת קורה פה? תודה רבה על התגובות והעזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ווסטבוליטיס, ביוץ ועוד...

הוספת תגובה

• ווסטבוליטיס, ביוץ ועוד... - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    25/08/2012

אין קשר בין הוסטיבוליטיס לתופעות שאת מתארת. הדימום בזמן ביוץ כאבי בטן ממושכים קשורים לביוץ ולשינויים ההורמונליים סביב הביוץ. אם תקחי גלולות יכול להיות שכל התופעות האלו יפסקו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו