ציסטה בשחלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציסטה בשחלה
    מרי
    25/08/2012

לפני כשבועיים ביצעתי Ct בטן וגילו שיש לי ציסטה בשחלה בצד ימין ...לפני כשבוע התחילו אצלי כאבים עזים בצד זה הלכתי למיקוד ששם אמר הרופא שבגלל שאני אמורה לקבל מחזור עוד יומיים שלושה אז יש לחץ בשחלה ביום השני ביקרתי אצל רופא נשים שאמר לי שהכאב הוא מהציסטה שגודלה הוא 2 ס"מ...לא קיבלתי תרופה בגלל שאמרתי לרופא שאני לא נוטלת גלולות. הוא אמר שהיא אמורה לרדת עם המחזור. לפני 3 ימים קיבלתי את המחזור אבל יש עדיין הרגשת אי נוחות באותו איזור וקצת כאב. השאלה שלי היא אם היא קטנה למה זה כל כך כואב ומציק? ומה הפתרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציסטה בשחלה

הוספת תגובה

• ציסטה בשחלה - תגובה

ד''ר יואב פלד
    25/08/2012

זה לא ציסטה זה זקיק
    והכאבים לא קשורים לזה
    פני לבדיקת רופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוזר....

מרי
    26/08/2012

אני גם חושדת שזה לא הסיצטה כי הכאב יורד לכל הרגל ואני מרגישה כאבים בכל הרגל.....האם זה יכול להיות דלקת באגן ???כי כל האזור הזה כואב נורא
    אם אני מזיזה את הרגל שמאלה וימינה אני מרגישה יותר טוב ואם אני שמה כרית בין הרגליים אני גם מרגישה יותר טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו