כבר 40 יום ללא מחזור! help!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כבר 40 יום ללא מחזור! help!
    קאפקייק
    26/08/2012

שלום!
    הסבר קצר לפני: אני בת 28,מתעמלת בחדר כושר כבר שנה+, הורדתי 23 קילו בשנה האחרונה, אוכלת בריא(בלי ממתקים ושטויות).
    לקחתי גלולות 10 שנים ובחודש שעבר הפסקתי חבילה באמצע בכדי להתחיל לנסות להיכנס להריון.
    יומיים אחרי ההפסקה קיבלתי מחזור של 6 ימים.
    חשבתי שזהיתי ביוץ בעיקר בגלל כאבים בשחלה ימין באזור יו"מ 18 וקצת הפרשות מיימיות (ניסיתי לבדוק עם מקלות ביוץ אבל אף פעם הפס הנוסף לא היה כהה באותה מידה כמו פס הביקורת..למרות שאחרי 5 ימים של בדיקה הפס כמעט ונעלם..אז אולי זה כן זיהה?..)

במה שחשבתי שהיה יוא"ב (יום אחרי ביוץ) 4 התחילו לי טיפות קטנות וחומות על הפד. שנימשכו עד יוא"ב 6 ובין לבין היתה הפרשה חומה שקופה בניגוב.

עשיתי בדיקת שתן ביוא"ב 14 ושלילי...אח"כ ביוא"ב 17 ושלילי...עשיתי בדיקת דם לבטא ביו"מ 37 והתוצאה יצאה קטנה מ2..

מה עושים? שמעתי על כדורים שמחזירים את המחזור..אבל גם שמעתי שהם עושים בעיות וגם הייית שמחה לדעת שהגוף יכול להביא לבד מחזור ללא עזרים מבחוץ..מצד שני שמעתי שהוא גם מסדר את עיניין ההורמונים ואחריו המחזור מגיע גם בחודשים שאחרי..

סיפורים אחרים ששמעתי זה על נשים שבדקו ובדקו ותמיד היה שלילי ואז ביו"מ 43 או 53 יצאה להן בטא חיובית..

אני לא יודעת מה לחשוב..שיגיע כבר המחזור..

מתי להתחיל לדאוג וללכת לרופא?

תודה למי ששרד עד כאן:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כבר 40 יום ללא מחזור! help!

הוספת תגובה

• תוספת ששכחתי..

קאפקייק
    26/08/2012

ואולי קשורה..
    שבוע שעבר כ-ל השבוע כאבי בטן שמזכירים מחזור. הפרשות צהובות כמעט מסוף הביוץ(או מה שחשבתי שהיה ביוץ)
    ועצירות..(התפנתי רק ברביעי ושבת..) ובטן נפוחה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו