איחור במחזור בלי איחור בביוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איחור במחזור בלי איחור בביוץ
    בת 28
    26/08/2012

שלום,
    יש לי שחלות פולציסטיות, הפסקתי לקחת גלולות לפני 8 חודשים, ובחצי שנה האחרונה המחזור שלי סדיר (קבוע, כל 38 יום). אני ובעלי מנסים להיכנס להריון, ולכן בחודשים האחרונים אני עושה בדיקות ביתיות לבחינת מועד הביוץ (הורמון LH) באופן קבוע תרם המועד הצפוי. לפני 18 יום, מועד הביוץ הגיע בדיוק במועד המצופה (המועד הרגיל אצלי), אולם הייתי אמורה לקבל מחזור לפני 4 ימים ועדיין לא קיבלתי. בארבע ימים האחרונים (כולל היום), עשיתי בדיקת שתן שהראתה שאינני בהריון.
    שאלה ראשונה: האם זה תקין שיש איחור במחזור למרות שהביוץ הגיע בזמן? (אצל נשים עם שחלות פולציסטיות).
    ושאלה שנייה, אין תור פנוי עד אוקטובר אצל רופאת הנשים שלי, החל מאיזה איחור במחזור (איחור ביחס לשבועיים ממועד הביוץ) צריך "להתחיל לדאוג"? (ואז אין ברירה אלא לפנות לרופא נשים אחר)

המון תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איחור במחזור בלי איחור בביוץ - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    27/08/2012

עשי עוד כמה ימים שוב בדדיקה להריון אם היא עדיין שלילית כדאי לפנות לבדיקה אצל רופא נשים לשלול ציסטה שחלתית באולטראסאונד שמעכבת מחזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו