חיסון נגד וירוס הפפילומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיסון נגד וירוס הפפילומה
    ס
    30/08/2012

שלום,

רציתי לדעת אם במקרה שיש כבר הידבקות ראשונית בקונדילומה החיסון נגד וירוס הפפילומה עדיין יעיל? האם ייתכן שבעקבות החיסון הקונדילומה תעלם או שאתחסן רק מפני סרטן צוואר הרחם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיסון נגד וירוס הפפילומה

הוספת תגובה

• חיסון נגד וירוס הפפילומה - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    01/09/2012

חיובי - לשתי השאלות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיסון- וירוס הפפילומה לבתולות בלבד?

זה..
    29/01/2013

היי אז אמרו לי שהחיסון המדובר הוא רק לבתולות ובמקרה וכבר קיימתי יחסי מין לא מומלץ שאעשה תחיסון. אמא שלי רוצה לחסן אותי והיא לא מודעת למצב ורציתי לדעת האם אפשרי בכלל לעשות את החיסון ואם כן אז האם זה משפיע בצורה כל שהיא על החיסון או על התהליך במקרה ואני קיימתי יחסי מין.?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיסון- וירוס הפפילומה לבתולות בלבד? - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    30/01/2013

אין שום בעיה לעשות את החיסון גם אם קיימת כבר יחסי מין. מומלץ לעשות את החיסון בכל מצב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו