בעיה... בבקשה עזרה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה... בבקשה עזרה!
    אמבר
    31/08/2012

שלום, אני בת 12, והיום הייתה לי עצירות וירד לי דם מהטוסיק אחרי שעה שעה וחצי משהו כזה ירד לי דם מהנרתיק זה ממש מוזר אני חייבת לציין שראיתי את הדם רק כשניגבתי או מקדימה או מאחורה אבל לא היה על התחתונים או בפיפי מה זה יכול להיות ?
    בבקשה תעזרו לי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה... בבקשה עזרה!

הוספת תגובה

• בעיה... בבקשה עזרה! - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    01/09/2012

את חייבל לספר את זה לאימא שלך וללכת לבדיקה אצל הרופא .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר למה שרשמתי

אמבר
    02/09/2012

אני צריכהל ללכת לרופא נשים כלומר גניקולוג ויש לי שאלה ממש חשובה בזמן מחזור אני חייבת ללכת לשירותים כל 5 דקות ונגיד כשאני נמצאת בשירותים אני נמצאת מלא זמן נגיד אני מרגישה שאני ציכה לעשות פיפי כאילו השלפוחית שתן שלי עומדת להתפוצץ מרוב שיש בה שתן {אני חייבת לציין שזה קורה ככה גם אם לא אכלתי ושתיתי כלום כל היום} אבל כשאני הולכת לשירותים יוצא ממש קצת פיפי זה מעצבן! וכשאין לי מחזור אני צריכה ללכת לשירותים כל שעה \ חצי שעה זו בעיה? זה קורה לי גם אם לא שתיתי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו