גלולת יאז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולת יאז
    דנה
    31/08/2012

אני החלפתי גלולות מפמינט ליאז ונוטלות את הגלולה יאז חודש ראשון החפיסה כוללת 28 גלולות 24 פעילות ו4 לא פעילות אני כבר בגלולה 3 של הלא פעילות ועדין לא קיבלתי מחזור רציתי לדעת אם זה בסדר ? אם זה לא צריך להתחיל ישר להתחיל אחרי שסיימתי את הגלולות הפעילות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולת יאז

הוספת תגובה

• גלולת יאז - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    31/08/2012

זה בסדר וזה קורה.
    למה החלפת את הסוג של הגלולות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אך משפיעות גלולות אם תיי טיבייתי

דנה
    02/09/2012

כי הרגשתי לא טוב מהם והוריד לי את החשק המיני בכלל, והכולסטרול עלה לי,
    רציתי לשאול אותך אתה יודע אם אני הכך תיי טיביתי הגלולות ישפיעו? בגלל שיש יצרות יתר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי בדיוק באותו מצב לפני יומיים..

דנה
    01/09/2012

היי, אני בדיוק במצב שלך, גם חבילה ראשונה של יאז,רשמתי פה הודעה ביום של הגלולה השלישית הלא פעילה כי גם עוד לא קיבלתי מחזור ולא ענו לי עדיין.. אני קיבלתי בערב של הגלולה האחרונה הלא פעילה התייעצתי עם הרוקחת בסופר פארם והיא אמרה לי שזה בסדר גמור ולהמשיך את החבילה הבאה כרגיל..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו