שכחתי גלולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי גלולה
    שירן
    03/09/2012

שלום ד"ר
    שכחתי גלולה שביעית מתחילת החפיסה (פמינט) ויום לאחר מכן, לאחר 24 שעות כשראיתי ששכחתי את הגלולה של יום לפני, לקחתי את שתי הגלולות ביחד.
    לאחר יומיים קיימתי יחסי מין לא מוגנים. האם אני מוגנת או שיש צורך בנטילת פוסטינור.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שכחתי גלולה

הוספת תגובה

• עד כמה שאני יודעת

רינת
    03/09/2012

היית צריכה להשתמש באמצעי מניעה נוסף משום שאם את שוכחת את הגלולה מעל ל 12 שעות את לא מוגנת...אבל תחכי לתשובה של הד"ר..
    בכל מקרה, סתם שתדעי היה לי מקרה דומה של פיספוס גלולה והייתי צריכה לקחת פוסטינור אבל בבית מרקחת הרוקח המליץ לי על נורלבו ואמר שזו אותה גלולה אבל היא עולה חצי מפוסטינור..אז לשיקולך, מקווה שעזרתי :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי גלולה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    04/09/2012

כדאי לקחת פוסטינור או נורלבו כי אינך מוגנת והמשיכי יחסי מין עם קונדומים בשבועיים הקרובים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו