התאמת גלולה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התאמת גלולה
    לימור
    03/09/2012

היי

התחלתי ליטול גלולות מינס בפעם הראשונה בחיי, אני כבר בחפיסה השלישית.

בחודש הראשון לנטילה, המחזור ארך לי 11 ימים ולא 5 כמו שאני רגילה. לאחר מכן חיברתי חפיסה כי הייתי בחופשה, ועדיין דיממתי לאורך החופשה, ועכשיו בחפיסה הנוכחית המחזור אכן הסתיים אחרי 5 ימים בדיוק, אך לאחר שבוע התחלתי לדמם (דימום קל יש לציין) עד היום. הדימום לא נפסק כבר שבועיים.

ייתכן כי אני צריכה להחליף גלולות? התור שלי לרופאת נשים הוא רק בסוף החודש . בינתיים להתחיל עוד חפיסה של מינס ? ואם היא תחליף לי לסוג אחר של גלולה, ממתי אהיה מוגנת ? ומתי אתחיל לקחת את הגלולה הראשונה?

שאלה נוספת, אני לוקחת את הגלולה כל ערב ב20:00, לפעמים יוצא שאני לוקחת ב20:20 , אני יודעת שזה בסדר. אך לפעמים יוצא לי לקחת ב19:40, זה בסדר ??

תודה רבה וסליחה על כל השאלות .....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התאמת גלולה

הוספת תגובה

• אפשר תשובה?

לימור
    04/09/2012

בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התאמת גלולה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    04/09/2012

המשיכי את הגלולת עד שתגיעי לרופאת נשים. דימומים לא סדירים יכולים לקרות ב3 חודשים ראשונים של לקיחת הגלולות אבל יכול להיות שאת צריכה גלולות קצת יותר חזקות מהמינס כדי שלא תדממי
    אין משמעות לשינויים של חצי שעה לפני או אחרי בלקיחת הגלולות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו