כמה שאלות בנוגע לנוברינג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות בנוגע לנוברינג
    אנונימי
    03/09/2012

שלום, התחלתי להשתמש לפני מספר ימים לראשונה בנוברינג, ולא היתה לי הזדמנות לשאול את הרופא נשים שלי כמה שאלות, אז אני אשמח אם תוכלו לעזור לי כאן.

דבר ראשון, משהו שאני קצת לא מבינה.. אמרו לי לשים אותה ביום הראשון של המחזור ולאחר שלושה שבועות להוציא אותה, ומרגע שאני מוציאה אותה, תוך יומיים-שלושה אני מקבלת מחזור.
    האם כך זה יהיה תמיד? כי מחזור אמורים לקבל פעם בחודש, וזה מבאס אותי שאני אקבל מחזור כל שלושה וחצי שבועות. (אומנם זה הבדל של סה"כ שלושה-ארבעה ימים, אבל זה עדיין ממש מבאס).

דבר שני, אמרו לי שאפשר להוציא את הנוברינג למשך 3 שעות מקסימום, בכל 24 שעות. אם זה מציק לי במהלך יחסי מין, אני יכולה להוציא אותה לפני היחסים ולהחזיר אותה אחרי, או שבמהלך היחסים היא חייבת להיות בתוכי?

ועוד משהו קטן, כשאומרים 3 שעות במשך 24 שעות, זה יכול להיות לדוגמא חצי שעה בבוקר, ואז עוד שעה בצהריים ואז עוד 20 דקות בערב? או שלא כדאי להוציא ולהכניס יותר מפעם אחת במשך 24 שעות?

תודה מראש:)
    לירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות בנוגע לנוברינג

הוספת תגובה

• כמה שאלות בנוגע לנוברינג - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    04/09/2012

כמו בגלולות המחזור לא מתקצר אחת ל25 יום לערך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו