מפחדת ליטול יסמין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפחדת ליטול יסמין
    מאיה
    05/09/2012

שלום,
    אני בת 34 וכרגע אני בהפסקה מגלולות כ-3 שבועות גם בגלל שאין לי בן זוג קבוע כבר
    תקופת מה, וגם בגלל שאני כ"כ מבולבלת ולא יודעת מה לעשות...
    ההיסטוריה שלי עם גלולות:
    לאחר שילדתי את בני נטלתי יסמין במשך כשנתיים, גלולה שהיתה לי מאוד טובה, אבל מאז הפירסומים על סכנת קרישיות בדם, מאוד חששתי והרופא שלי המליץ לחזור למרסילון (גלולה שלקחתי כבר בעבר כשהייתי יותר צעירה). אך מאז המרסילון (6 חודשים) הופיעו לי פצעים, שיעור יתר ושמנוניות בפנים שגורמים לי מאוד לאי נוחות ואף לדיכאון. עכשיו הרופא שלי ייעץ לי לנסות את בלארה, אבל אני חוששת להתחיל עם גלולה חדשה ולא מוכרת שאולי תשפיע שוב לרעה...אני שוקלת לחזור ליסמין אבל לא יודעת אם אין בזה סיכון...
    חשוב לציין- אין לי בעיות עם קרישיות בדם וגם לא במשפחה, אני לא מעשנת ולא סובלת מעודף משקל.
    תודה רבה על העזרה שלכם!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפחדת ליטול יסמין

הוספת תגובה

• לדעתי

שלי
    06/09/2012

אם יש בגלולות האלה שלקחת סכנה לקרישת דם, אל תקחי את הסיכון.. יש מספיק סוגים אחרים של גלולות, אז למה ללכת על משהו שידוע כמסוכן?
    אני אישית יכולה להמליץ לך על פמינט , אותן אני לוקחת כבר 3 שנים ולא עשו לי שום תופעות לוואי.. תגשי שוב לרופא שלך ותתייעצי איתו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יסמין-בלארה

מאיה
    06/09/2012

היי מיתר,

תודה על תגובתך!

לגבי הסכנה לקרישת דם אין ספק שאת צודקת למרות שרופאים עדיין ממליצים על יסמין ואומרים שהיא גלולה נהדרת...
    לגבי פמינט, יש לה אותם מרכיבים כמו למרסילון שעכשיו לקחתי, אז בהחלט לא מתאימה לי...
    כנראה שאצטרך ללכת על בלארה, מה שהרופא שלי המליץ...
    יש מישהי שמכירה? תגובות יתקבלו בברכה!!!

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מפחדת ליטול יסמין - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    09/09/2012

הFDA האמריקאי אישר להמשיך לתת יסמין ללא כל סיכון חריג בהשוואה לשאר הגלולות ולכן את בהחלט יכולה לחזור ולקחת יסמין אם את רוצה מינון יותר נמוך של אותם מרכיבים את יכולה לקחת את היאז שהוא מעולה לטיפול בפצעים בפנים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו