צריכה חזקה אחרי סקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה חזקה אחרי סקס
    יעל
    06/09/2012

כבר כמה זמן שיש לי צריכה וכאבים חזקים באיבר המין לאחר קיום יחסי מין.
    כאשר אני מקיימת יחסי מין, קצת שורף לי אחרי שהוא גומר.(אגב אני לוקחת גלולות קבוע)
    אם באותו יום אני מקיימת יחסים שוב אז זה כבר ממש כואב ברמה נוראית שאני לא מסוגלת להמשיך פשוט.. אף פעם לא הייתי לי בעיה והייתי מקיימת יחסי מין כמה פעמים ביום בלי שום כאב... עכשיו אני לא מסוגלת יותר מפעם-פעמיים.

הייתי אצל רופאה לפני כמה זמן, היא הסתכלה ואמרה שזה לא נראה לה כמו כלום אולי ממש טיפונת אדום וכנראה שאני לא מספיק רטובה. אבל הייתה לי הרגשה שהיא בקושי הסתכלה ובדקה ופשוט "לא היה לה כח אליי". אגב, בדקתי והבעיה לא קשור לכמה אני רטובה.. זה קורה גם כשאנחנו משתמשים בחומר סיכה.
    זה ממש כואב ואני לא יודעת מה אפשר לעשות עם זה?
    אולי לנסות ללכת לרופאה אחרת?
    זו יכולה להיות פטרייה או דלקת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה חזקה אחרי סקס

הוספת תגובה

• הכוונה הייתה לצריבה ולא לצריכה

יעל
    07/09/2012

הכוונה הייתה לצריבה ולא לצריכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה חזקה אחרי סקס - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    09/09/2012

פני לרופא מומחה למחלות העריה , יכול להיות דלקת נרתיקית ויש מקום לעשות ברור מלא של דלקות או וסטיבוליטיס שזו רגישות יתר בפתח הנרתיק הנובעת מהפרעה עצבית הסיבות הגורמות לכך שונות וטיפול מורכב ממספר סוגי טיפול
    בינתיים מרחי משחת אזראקאין 5% שהכיא משחה מאלחשת חצי ש לפני חדירה בפתח או מד לאחר האקט המיני לאחר השתנה
    ושטיפה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו