גלולות פלורט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות פלורט
    שלומית
    08/09/2012

התחלתי ליטול גלולות של פלורט, ע"פ ההוראות של הרופא נשים הוא אמר לי לקחת את הגלולה הראשונה ביום הראשון של המחזור למשך 21 ימים ואחרי זה לעשות הפסקה של שבעה ימים. קיבלתי מחזור ב20/8 ובאותו יום התחלתי לקחת גלולות. הבעיה היא שזה היה יום שני ולקחתי את הגלולה של יום ראשון ועכשיו חסרה לי הגלולה האחרונה של מחר. מה לעשות? מתי אני אקבל מחזור? לא לקחת מחר גלולה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות פלורט

הוספת תגובה

• גלולות פלורט - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    09/09/2012

אין הבדל בין המנונים של הכדורים של פלורט ולכן לא משנה אם לקחת את יוןם שני במקום יום ראשון. אם נשאר לך כדור קחיאותו ואם סיימת את כל הכדורים עשי הפסקה 7 ימים וביום השמיני התחילי חפיסה חדשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תדאגי, את תתרגלי...

שוש
    10/09/2012

היי, מזדהה ומבינה אותך... גם אני בהתחלה קצת הסתבכתי עם הגלולות, אבל די מהר התרגלתי ותכל'ס זה די פשוט וזורם. כדאי לך גם לרשום את המספר שעל החפיסה למזכירונט וזה יחסוך לך את הכאב ראש בלזכור לקחת, לי זה ממש עזר. אל תדאגי, את תתרגלי.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו