כאבים בפתח הנרתיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בפתח הנרתיק
    רז
    08/09/2012

שלום רב,
    אני בת 19 ונוטלת גלולות מזה כארבע שנים. בשנה האחרונה גלולות דיאנה לטיפול גם בפנים ובשיעור. אני נמצאת במערכת יחסים מזה כשנתיים ולאחרונה בכל פעם כאשר בן זוגי גומר בנרתיק, האיזור מתנפח ושורף מאוד. מופיעה אדמומיות על פנים השפתיים הפנימיות, כואב לשבת ובטח שלקיים יחסי מין בשנית. יש לציין כי בפעמים חמורות יותר יש מן קושי שרירי משונה בכניסה לנרתיק בנוסף לתסמיני השריפה, הכאב והאדמומיות. בדר"כ אנו מתראים בסופי שבוע בגלל הצבא ולכן במהלך השבוע החולף האיזור נרגע (בדר"כ משתמשת במשחת אגיסטן) ומתחיל גרד לא נעים ולאחר הגרד הבעיה חולפת. אך שבה שוב בעת קיום היחסים.
    יש לציין שזה משהו שלא חוויתי בעבר, אני לא יבשה מדי ומעולם לא היו לגלולות שנטלתי תופעות לוואי.
    האמת שאני ממש נואשת ונמצאת בטראומה לקיום יחסים, מה יכולה להיות הבעיה?
    תודה על עזרתכם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בפתח הנרתיק

הוספת תגובה

• כאבים בפתח הנרתיק - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    09/09/2012

את חייבת לפנות לרופא נשים לבדיקה. יכול להיות דלקת נרתיקית, יכול להיות תגובה של יובש עקב הגלולות, יכול להיות שפיתחת וסטיבוליטיס. שזו תגובת רגישות יתר עצבית בפתח הנרתיק מסיבות שונות, בינתיים הוסיפי הרבה חומר סיכוך כמו שמן שקדים לפני חדירה ושימנע מלגמור בפנים, ואם עדיין כואב. - המנעו מיחסי מין מלאים עד שתבדקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו