דם בניגוב לאחר מתן שתן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דם בניגוב לאחר מתן שתן
    נעמה
    18/09/2012

רציתי להתייעץ לגבי דחיפות הפנייה לרופא בחג. הבוקר גיליתי מעט דם אחרי מתן שתן (לא בשתן עצמו אלא בניגוב). זה לא נראה כמו מחזור ולא חופף את הזמנים בהם המחזור שלי נוטה להגיע.
    יש לי חשד שמדובר בדלקת בדרכי השתן בגלל שימוש באסלה זרה עם עוד קרובי משפחה בערב החג, אני בדרך כלל רגישה לשימוש באסלות זרות. כמו כן יש לי מעין צריבה קלה וחמימות לא נעימה בבטן (לכיוון הבטן התחתונה)- לא יודעת לומר בדיוק אם זה מגיע מהרחם או מהשלפוחית.

השאלה היא אם נראה שמדובר במצב דחוף שמצריך מיון מהר ככל האפשר, כי קופ"ח לא פעילה עכשיו. אני בת 31 אם משנה, לא במצב כללי הכי בריא אבל לא ידוע לי על מחלות רקע ספציפיות. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דם בניגוב לאחר מתן שתן

הוספת תגובה

• דם בניגוב לאחר מתן שתן - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    19/09/2012

בדרך כלל אם מופיע דם בניגוב זו בעיה בנרתיק ולא בשתן. אם יש בקופת החולים שלך מיון מהיר בשעות הבקר פני אם לא קבעי תור לרופא משפחה לבדיקות שתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו