אמצעי מניעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמצעי מניעה
    קרן
    18/09/2012

שלום.. אני בת 22 בתקופה האחרונה התחלתי לקיים יחסי מין עם בן זוגי..
    לא השתמשתי אף פעם באמצעי מניעה ולכן אני לא יודעת במה עדיף להשתמד.. העיניין הוא שאני מאוד מפחדת מהשמנה ומסיבוכים בעתיד
    אשמח לדעת איזה מאמצעי המניעה עדיפים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמצעי מניעה

הוספת תגובה

• אמצעי מניעה

שלי
    19/09/2012

אם את מקיימת יחסי מין עם פרטנר קבוע אז כדאי ששניכם תלכו להבדק ואז תוכלי להשתמש בגלולות (אני על גלולות כבר כמה שנים), לדעתי זה אמצעי המניעה הכי נוח ומה שאני אוהבת בו זה שאני לא צריכה לסמוך על אףאחד , אלא רק על עצמי. אם מדובר בקיום יחסים עם מישהו לא קבוע, אז מן הסתם שימוש בקונדום הכרחי כמונע מחלות.
    לגבי הגלולות , כדאי שתקבעי תור אצל רופא נשים, יש היום גלולות שמתאימות במיוחד לנשים שמתחילות לקחת ועם מינון נמוך של הורמונים, כמו פליים למשל, כך שיש כמה שפחות תופעות לוואי.
    בקשר להשמנה, לגבי גלולות קראתי שזה סתם מיתוס..אני בכל אופן לא עליתי אפילו קילו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמצעי מניעה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    19/09/2012

כמובן קונדומים בהתחלה כדי למנוע מחלות מין ולא רק הריונות. פני לרופא הנשים שלך שיתאים לך אמצעי מניעה. בבחורות צעירות שמעולם לא ילדו אפשר להתאים גלולות טבעת לנרתיק או מדבקה, המגוון עצום ואפשר לדאוג שלא תשמיני ושלא יהיו לך תופעות לוואי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו