פצע בנרתיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצע בנרתיק
    איילת
    18/09/2012

שלום,
    אני התחלתי לקחת גלולות 'יסמין' לפני מספר חודשים (כעת בחפיסה 4) בהתחלה הגלולות עשו לי בחילות שכתוצאה מכך הקאתי מספר פעמים, מצב רוח דכאוני וחוסר תיאבון לא ייחסתי חשיבות לדבר...אך כעת בחפיסה הרביעית נוספו לתופעות אלו כאבי ראש, סחרחורות,ויובש בנרתיק שמלווה בגירוד. לאחר קיום יחסים הופיע לי דם אשר לפי דעתי נגרם מהיובש אשר הוביל לפצע...הדבר מלווה בכאבים פנימיים רבים ובגירוד מציק..התור הקרוב לרופא הנשים הוא לעוד הרבה זמן דבר שכבר לא יהיה רלוונטי כי זה דחוף לי עכשיו. אשמח לתשובה כיצד עליי לטפל בפצע...
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצע בנרתיק

הוספת תגובה

• פצע בנרתיק - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    19/09/2012

אם הקרע נוצר לאחר קיום יחסי מין מרחי יום יום שמן שקדים ועסי טוב את אזור החתך אחרי מקלחת. דאגי לסיכוך טוב עם שמן (אם אינך משתמשת בקונדומים)לפני חדירה ואחרי החדירה מרחי משחת ויטמרפן או משחה להצלת העור של מורז - שני אלו מרפאים חתכים במהירות וביעילות
    אל תווצרי על הביקור אצל הרופאה יכול להיות שצריך להחליף גלולות או להוסיף משחה אסטרוגנית מקומית כדי למנוע את היובש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו