דימום וכאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום וכאבים
    מאיה
    19/09/2012

אני בת 22, סובלת באופן כרוני מדלקות בדרכי השתן ולכן אני נוטלת אנטיביוטיקה באופן קבוע.
    בעיה ראשונה-כמספר חודשים שאני סובלת מכאבים בחדירה ביחסי מין, בעיה שלא סבלתי ממנה בעבר. מתוך מחשבה שמדובר בפטרת רופא הנשים שלי רשם לי נרות ומשחה. לאחר הטיפול הראשון הכאבים לא השתפרו ואף החמירו והרופא רשם לי טיפול בפטרת פעם נוספת. לאחר הטיפול השני המצב לא השתפר והכאבים בחדירה החמירו.
    בעיה שניה- בנוסף לכך, לפני כשנתיים התגלה לי אקטרופיון ברחם מדמם במגע, בדיקות הפאפס שעשיתי חזרו תקינות ומצב זה לא הפריע ולא דיממתי לאחר יחסי מין. בשבועות האחרונים התגלה אצלי דימום קל מאוד לאחר יחסי מין וכמה ימים אחר כך לאחר בדיקה וגינלית אצל רופא הנשים התגלה דימום משמעותי יותר (כתמי דם ממשיים על התחתונים ולא כתם דם קטן כמו לאחר יחסי המין)..
    קצת מתוסכלת ולא יודעת מה לעשות. אשמח לחוות דעת
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום וכאבים

הוספת תגובה

• דימום וכאבים - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    19/09/2012

יש לחזור לרופא נשים על מנת לקבל טיפול לפי האבחנה לא ניתן לקבוע טיפול ללא בדיקה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו