מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת פטרייתיתיובל24/09/2012
שלום,
אני הייתי שבוע שעבר אצל רופאת נשים ואובחן אצלי דלקת פטרייתית.
הרופאה הביאה לי נרות ומשחה כמוכן היא הוסיפה שאסור לקיים יחסי מין שלושה ימים.
עברו מספר ימים מאז והדלקת לא עברה ואני עדיין מרגישה את אותה ההרגשה...
אתמול בלילה כאשר קיימנו יחסי מין היו לי כאבים עזים למרות שלא הייתה חדירה מלאה (יש לציין שלפני החדירה דאגתי למרוח המון וזלין אשר ידוע כדבר אשר מרטיב ומוריד את רמת הכאב), כתוצאה מהכאב הפסקנו ומיד לאחר מכן התחיל לרדת קצת דם בנוסף היו בחילות וסחרחורות (הרגשה של עילפון) אשמח לדעת איזה טיפול עוד אפשר לעשות מכיוון שאני ממש לא נהנת לקיים יחסים במצב כזה אני מרגישה שאני מייבשת את בן זוגי במיוחד שעוד מספר ימים אני צריכה לקבל מחזור ובתקופה של המחזור אנו נוהגים לא לגעת ולא לעשות כלום שבועיים.. כמוכן אשמח לדעת למה אסור לקיים יחסים כאשר לוקחים נרות האם יש סיכון מסוים או שזה עלול להחליש את האפקט של הגלולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת פטרייתית - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/09/2012נשמע שהדלקת לא עברה לך ובמצב כזה אין לקיים יחסי מין שכן יחסי מין יכולים לגרום להחמרת הדלקת ולכאבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?