דלקת פטרייתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת פטרייתית
    יובל
    24/09/2012

שלום,
    אני הייתי שבוע שעבר אצל רופאת נשים ואובחן אצלי דלקת פטרייתית.
    הרופאה הביאה לי נרות ומשחה כמוכן היא הוסיפה שאסור לקיים יחסי מין שלושה ימים.
    עברו מספר ימים מאז והדלקת לא עברה ואני עדיין מרגישה את אותה ההרגשה...
    אתמול בלילה כאשר קיימנו יחסי מין היו לי כאבים עזים למרות שלא הייתה חדירה מלאה (יש לציין שלפני החדירה דאגתי למרוח המון וזלין אשר ידוע כדבר אשר מרטיב ומוריד את רמת הכאב), כתוצאה מהכאב הפסקנו ומיד לאחר מכן התחיל לרדת קצת דם בנוסף היו בחילות וסחרחורות (הרגשה של עילפון) אשמח לדעת איזה טיפול עוד אפשר לעשות מכיוון שאני ממש לא נהנת לקיים יחסים במצב כזה אני מרגישה שאני מייבשת את בן זוגי במיוחד שעוד מספר ימים אני צריכה לקבל מחזור ובתקופה של המחזור אנו נוהגים לא לגעת ולא לעשות כלום שבועיים.. כמוכן אשמח לדעת למה אסור לקיים יחסים כאשר לוקחים נרות האם יש סיכון מסוים או שזה עלול להחליש את האפקט של הגלולות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת פטרייתית

הוספת תגובה

• דלקת פטרייתית - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    24/09/2012

נשמע שהדלקת לא עברה לך ובמצב כזה אין לקיים יחסי מין שכן יחסי מין יכולים לגרום להחמרת הדלקת ולכאבים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו