נובה רינג... שאלה ממש דחופה!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נובה רינג... שאלה ממש דחופה!!
    אנונימי
    24/09/2012

לפני כחודש שמתי לראשונה טבעת נוברינג.. הכנסתי ביום הראשון של המחזור, ומהרגע שבו הכנסתי, גם תוך כדי המחזור, היו לי הפרשות חומות.. לכל אורך שלושת השבועות.
    במהלך שלושת השבועות, קיימתי פעם אחת יחסי מין, ולאחר היחסי מין, ראיתי שיורד לי דם.. היה לי דם לכל אורך היום.. ולמחרת כבר הפסיק הדימום, אבל ההפרשות נמשכו.
    בתום שלושת השבועות, הוצאתי את הטבעת, יום אחרי שהוצאתי את הטבעת, קיימתי יחסים ללא חדירה (אבל כן גמרתי..), ולאחר מכן ראיתי שיש לי עוד פעם טיפה דימום.. חשבתי שקיבלתי מחזור, אבל אז ראיתי שהדימום נפסק מהר מאוד.

בקיצור, עוד יומיים אני כבר צריכה להכניס טבעת חדשה.. אבל הבעיה היא, שרופאת הנשים שלי בחו"ל, ולפי הקופ"ח שלי, אפשר להחליף רופא כל רבעון, כך שאני לא יכולה לראות אף רופא אחר.. ואני אובדת עצות לחלוטין!!!! אני לא יודעת מה לעשות, האם להכניס טבעת חדשה בעוד יומיים, או לא..
    והאם הדימומים האלה זה תקין או לא..

אני אשמח לכל עצה שיתנו לי כאן!!
    תודה רבה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נובה רינג... שאלה ממש דחופה!! - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    24/09/2012

יכול להיות דימום חריג בחודשיים הראשונים להכנסת הטבעת, התעלמי מהדימומים והמשיכי כרגיל כלומר הכניסי לאחר 7 ימי הפסקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר ליאורה אברמוב- אני אשמח לתגובה

אנונימי
    24/09/2012

אני נורא אשמח להתייחסותך.. תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו