שאלה חשובה , שוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה , שוב
    סופי
    25/09/2012

חודש שעבר הסתיים לי המחזור ב2 וקיבלתי תשובה חיוביות לגבי ימי הביוץ רק ב23 לחודש ( הייתי בודקת כל יום )החודש איחר לי המחזור וקיבלתי ב16 לחודש , כמו שציינתי בהודעה קודמת זה היה מחזור לא רגיל , בדרך כלל ביום הראשון יש לי כאבי תופת שאני פשוט לא יכולה לזוז במשך יום שלם והפעם הכאב נמשך 3-4 שעות ופשוט נעלם המחזור נמשך לי 5 ימים כרגיל. אחרי כמה פורומים אמרו לי שיכול להיות ומדובר בהריון צעיר שנפל והחלטתי לעשות בדיקה ויצא שלילי . מה שמוזר שכבר בערך 4 ימים יש לי כאבי בטן בדיוק כמו שאני מרגישה בדרך כלל כשאמור להגיע לי המחזור . נתפס לי הגב והבטן התחתונה כמו לפני מחזור והרי הוא רק נגמר לי , זה פעם ראשונה שזה קורה . מה זה יכול להיות ? ממה זה נובע ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה , שוב

הוספת תגובה

• שאלה חשובה , שוב - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    25/09/2012

הכי טוב - לפנות לרופא המטפל ולא לבקש במקרה שלך פתרון דרך הפורום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבעיה פה

סופי
    26/09/2012

שהרופאה שלי יכולה לקבל אותי רק עוד חודש וחצי חודשיים .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו