חתיכה שנשארה אחרי לידה והריון נוסף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חתיכה שנשארה אחרי לידה והריון נוסף
    אושר
    26/09/2012

שלום רב,
    לפני כשנתיים ילדתי את בני המתוק בלידה מהירה בשבוע 34, אחרי הלידה בלילה התחילו לי דימומים מוגברים והייתי צריכה עזרה רפואית, קיבלתי פיטוצין חוברתי לקטטר, לחצו לי על הרחם בטירוף והייתי במעקב וכך הדימומים ירדו לאט לאט.
    אחרי 6 שבועות הלכתי לרופא נשים למעקב והוא אמר שנשארה לי חתיכה קטנה של כ 2 ס"מ ושאם לא תצא תוך 4 חודשים יצטרכו להוציא לי אותה. מהלחץ הלכתי לחוות דעת נוספת אחרי כשבוע והרופא השני שבדק אותי אמר שהכול נקי. שמחה יצאתי ממנו. ולפני כחודש כשהלכתי לבדיקה אצל הרופא הראשון הוא אמר שהחתיכה עדיין נמצאת שם אך כבר נספגה בחלבון והפכה לחלק מהגוף, אמרתי לו שאני רוצה להיכנס להריון נוסף והוא אמר שאין בעיה והכול בסדר ואין בזה בעיה. נכנסתי להריון והיום אני בשבוע 4+3 ויש לי תור לבדיקה רק עוד 3 שבועות אצל רופא אחר בכלל כי הרופא לרופא שלי אין תורים רק לסוף נובמבר, והוא עובד רק פעם בשבוע. האם עלי להיות בלחץ? אני פוחדת מזה שלא יעשה נזק לעובר וגם לי. בבקשה תענו לי מה דעתכם והאם ממצא זה יכול להפריע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חתיכה שנשארה אחרי לידה והריון נוסף - תגובה

ד''ר דוד מילאטינר
    26/09/2012

אין מה לדאוג זהו הריון רגיל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו