שלום בבקשה שאלה לגבי גלולות פמינט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום בבקשה שאלה לגבי גלולות פמינט
    צ'יקה
    27/09/2012

קיבלתי היום חפיסת גלולות פמינט(לא נטלתי גלולות לפני כן) והרופא שלי אמר לי ליטול את הגלולה הראשונה ביום החמישי למחזור. כשחזרתי הביתה קראתי בעלון השימוש שצריך ליטול את הגלולה הראשונה ביום הראשון למחזור, ובכל מקום שקראתי באינטרנט היה כתוב ביום הראשון. התקשרתי לרופא שלי לשאול שוב אבל הוא כבר לא נמצא בקליניקה ואני אמורה לקבל מחזור היום וחוששת אולי לפספס את הזמן הנכון..
    השאלה היא למה הוא אמר לי לקחת ביום החמישי? יכול להיות שזה קשור בבדיקות הדם שלי ושהוא ראה שזה מה שמתאים לי? האם זה מקובל ליטול גלולה ראשונה לא ביום הראשון למחזור?

תודה רבה מראש!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום בבקשה שאלה לגבי גלולות פמינט - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    27/09/2012

קחי ביום הראשון של המחזור כדי שכבר תהיי מוגנת מבחינת הריון בחודש ראשון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני קצת מבולבלת מהעניין

צ'יקה
    27/09/2012

תודה רבה ד"ר ליאורה על התשובה המהירה, אני בכל זאת מבולבלת מהעניין למה שהוא יגיד לי ביום החמישי? מה ההבדל או הסיבה ליום הראשון או החמישי והאם יש עדיפות כלשהי? זו הפעם הראשונה שלי ולא היתי רוצה ליטול את הגלולה באופן לא נכון..

ושוב תודה רבה על המענה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו