ציסטה בשחלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציסטה בשחלה
    שרית
    28/09/2012

שלום,אני בת 22 לקחתי גלולות במשך שנתיים.עקב פרידה מהחבר הפסקתי ליטול גלולות.לפני כן אף פעם לא היה לי בעיות במחזור והוא היה סדיר.
    עכשיו אחרי חצי שנה ללא גלולות לא קבלתי מחזור במשך חודשיים הלכתי לרופא הוא עשה לי בדיקה וגילה לי ציסטה בגודל 5 ס''מ בשחלה השמאלית שלטענתו זאת הסיבה שלא קבלתי מחזור.הוא נתן לי מרשם לשבוע ימים כול יום כדור אחד של פרוגסטרון.אך אני לא בטוחה שאני רוצה לקחת את זה כיוון שבחיים לא היה לי בעיה עם המחזור ואיני מבינה מאיפה הציסטה הזאת נוצרה. האם לקחת את הטיפול שלו?או לחכות לקבל מחזור באופן טבעי?בנוסף לכך אני רוצה לחזור ולקחת גלולות האם זה בטוח לקחת גלולות ביום הראשון של המחזור כרגיל עכשיו שיש לי את הציסטה או שכדאי לי לבדוק אותה ולטפל בה לפני שאני לוקחת את הגלולות.
    אשמח לתשובה!! תודה רבה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציסטה בשחלה

הוספת תגובה

• ציסטה בשחלה - תגובה

ד''ר יואב פלד
    28/09/2012

התחילי גלולות כרגיל
    בצעי סונר לאחר הוסת רוב הסיכויים שהציסטה כבר לא תהיה שם !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אך האם לקחת את הפרוגסטרון?

שרית
    28/09/2012

האם לקחת את הפרוגסטרון או שלחכות לקבלת מחזור באופן טבעי?תודה רבה על התשובה ועל המהירות!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשהה אני לא יודעת מה לעשות...

שרית
    29/09/2012

האם לקחת את הפרוגסטרון המחזור עדיין לא הגיע ומאחר לי כבר שלושה שבועות או לחכות ולקבל טבעי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשהה אני לא יודעת מה לעשות... - תגובה

ד''ר יואב פלד
    29/09/2012

קחי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו