מחזור קשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור קשה
    יעל
    28/09/2012

בת 48 ללא ילדים . בעברי 2 הפלות.
    המחזור שלי קשה ביותר , כאבי תופת בשחלה ימנית בדרך כלל , יומיים קשים שמלווים מידי פעם בחולשה, סחרחורת , זיעה קרה, בחילה. לוקחת אופטלגין כל 6 שעות אך זה עוזר אולי לשעתיים ולא מחזיק את ה6 שעות. הסבל נוראי ואחרי המחזור אני נטולת אנרגיות ובלי מצב רוח. נערכה בדיקת אולטרסאונד וגינלית לא היה מימצא חשוד וגם בדיקת פאפ. כל חיי לקחתי גלולות - בשלוש שנים אחרונות לא לוקחת גלולות
    , מעשנת.

אודה לך על עזרתך, לא יכולה לעבור יותר את המחזורים הללו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור קשה

הוספת תגובה

• מחזור קשה - תגובה

ד''ר דוד מילאטינר
    29/09/2012

גלולות יכולות לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן אבל

יעל
    29/09/2012

בגלל הגיל שלי ובגלל שאני מעשנת הרופא אמר שהוא לא ממליץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות

ד"ר מילאטינר
    29/09/2012

הגיל לא חשוב אלא מצב הבריאות. האם יש מחלות. עישון ללא ספק גורם סיכון אבל יחסי. קיימות גלולות עם הרכב הורמונלי שונה וסיכון מופחת, קיימים תכשירים הורמונליים שהם לא גלולות שניתן להעזר בהם. זה דורש יעוץ מסודר ושקול דעת משותף. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו