כאבים ברחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ברחם
    הילה
    30/09/2012

שלום, אני כבת 25. הנני נוטלת גלולות מסוג הרמונט כ-6 שנים. שוקלת כ-57 ק"ג.
    סיימתי ווסת ביום חמישי האחרון 27.9.12 וביום שישי בבוקר תרמתי דם לאחר שקיבלתי הודעה כי יש מחסור חמור בדם. בלילה שבין שישי לשבת התעוררתי מכיוון שהיו לי כאבים בבטן התחתונה. כאב של מעין התכווצות הרחם כמו בזמן הווסת עצמה.
    האם עלי לדאוג? האם זה טבעי ויחלוף לבד? אולי בגלל הדם הרב שאבד במשך תקופה קצרה? הכאב כרגע נמשך, ובקרוב יש לי תור לרופא נשים.
    חשוב לציין כי לפני 3 חודשים עשיתי בדיקת פאפ והכל היה תקין, כמו כן אולטרסאונד גניקולוגי שגם היה תקין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים ברחם

הוספת תגובה

• חשוב בנוסף לציין

הילה
    01/10/2012

חשוב בנוסף לציין, כי לא קיימתי יחסי מין בערך 12 ימים ה
    אחרונים. והתסמינים נראים כשוללים דלקת בשתן מכיוון שחוץ מהכאב בבטן התחתונה אין לי צריבה, ריח רע מהשתן, רצון לשתן בדחיפות וכו'...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב בנוסף לציין - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/10/2012

לא נראה לי קשור לתרומת דם. יעבור אני מאמינה. אם לא , את צריכה לפנות לבדיקת רופא נשים ואולטראסאונד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, חג שמח!

הילה
    01/10/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו