חשש להריון- דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש להריון- דחוף
    חן
    30/09/2012

שלום, אני לוקחת גלולות כבר 5 חודשים והכול בסדר עד עכשיו. ביום שלישי האחרון, יום כיפור 25.9 אני וחבר שלי שכבנו בבוקר. בערב שנכנס כבר הצום ניסיתי לקחת את הגלולה בלי מים והיא נמסה לי בפה. יום למחרת אחרי הצהרים ראיתי הפרשות חומות-דם על התחתון ומכאן הסקתי שהגלולה לא נקלטה. שכבנו בבוקר, ובערב שלקחתי גלולה היא לא נקלטה לי בגוף. המשכתי מאז לקחת את הגלולות כרגיל ועדיין יורד לי דם והפרשות חומות. האם יכול להיות שאני בהריון?? המשכתי לקחת את הגלולות כרגיל מאז.. כאילו פספסתי רק גלולה אחת באותו ההיום ששכבנו. אני ממש לחוצה ולא יודעת מה עלי לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש להריון- דחוף

הוספת תגובה

• חשש להריון- דחוף - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/10/2012

במקרה כזה כשאתם שוכבים לא מוגן ופספסת גלולה צריך לקחת את גלולת היום שלאחרי. עכשיו כבבר מאוחר מידי. בעוד שבועיים עשי בדיקת שתן לשלול הריון. 'ימום חריג יכול לקרות בעקבות פספוס של גלולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה, עוד שאלה קטנה

חן
    01/10/2012

תודה רבה לך על המענה, אני אעשה.
    להמשיך לקחת את הגלולות כרגיל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו