זקוקה לייעוץ - פטריה שלא עוברת.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לייעוץ - פטריה שלא עוברת.
    נופר
    02/10/2012

לפני שבועיים בערך התחיל לי גרד חיצוני והפרשות צהובות עם ריח לא נעים. הלכתי לרופא נשים והוא רשם לי טבליות של גינו פבריל ומשחת קומאגיס. הטיפול היה לשלושה ימים ואת המשחה מרחתי פעמיים ביום. מס' ימים אחדים לאחר סיום הטיפול לא הייתה הטבה, פניתי שוב לרופא, הוא המשיך לטעון כמו בפעם הראשונה שהתזונה לקויה ושעלי מאוד להקפיד לאכול מספיק חלבונים, ירקות טריים ולהימנע מממתקים והרבה פחמימות (ניסיתי להסביר לו שבלי קשר לטיפול בפטריה זו התזונה היום יומית שלי בכללי ולשדעתי אין קשר בין התזונה הממש לא לקויה שלי לפטריה שנוצרה אבל הוא התעקש שזה נובע מזה). לאחר שבדק אותי ואמר שעדיין יש הפרשות אבל פחות הוא נתן לי את אותו טיפול בדיוק. סיימתי את הטיפול ביום ראשון ועדיין יש לי הפרשות צהובות עם קצת ריח לא נעים. מה הסיבה שיכולה לגרום לפטריה העיקשת הזאת לא לעבור? האם הטיפול שהרופא נתן לי הוא נכון? מה עוד עליי לעשות כדיי להימנע ממפטריה? אוסיף גם שאני נוטלת שני כדורי פרוביוטיקה לנשים (של לייף) פעמיים ביום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זקוקה לייעוץ - פטריה שלא עוברת. - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    02/10/2012

הסיפור מאד ארוך.
    אנו לא נותנים ייעוץ טיפולי ללא בדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו