אחרי לידה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי לידה...
    t
    03/10/2012

הי,
    2 שאלות לי :

1.ילדתי לפני שנה וחודשים. בכל פעם שאני מרימה משהו מעט כבד אני מרגישה דקירות חזקות באיזור למטה וכאילו שהתפרים של הלידה עומדים להפתח לי . הם כבר התאחו מזמן .... מה עושים?

2.הנקה- אני עדיין מניקה הנקה חלקית. האם מותר לצרוך מסטיק תימני לטובת חיזוק הרחם ?

המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי לידה...

הוספת תגובה

• אחרי לידה... - תגובה

ד''ר יואב פלד
    04/10/2012

שום דבר לא הולך להיפתח
    אין לי מושג מה זה מסטיק תימני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה היא האם הכאב לגיטימי ?

t
    04/10/2012

תודה על התגובה . לא חשבתי שהתפרים יפתחו. השאלה היא האם הכאב לגיטימי . זה מגביל אותי לפעמים כשהכאב חד לרמה שאני לא מצליחה לעמוד. כמו לחץ חזק .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה היא האם הכאב לגיטימי ? - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    04/10/2012

לא צריך לכאוב אחרי תקופה כל כך ארוכה. פני לבדיקת רופא נשים ליעוץ אולי יש צלקת לא תקינה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו