מנסה להכנס להריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנסה להכנס להריון
    ליאת
    04/10/2012

שלום

אני מנסה להכנס להריון בחודשים האחרונים. זה יהיה הריון שני.
    ההריון הראשון לפני שנתיים היה ללא טיפולים למרות שיש לי שחלות פוליציסטיות ואני מקבלת מחזור אחת לחודש וחצי-חודשיים.
    לפני כחודש נכנסתי להריון לפי בדיקת הריון ביתית שנעשתה עם האיחור במחזור וגם שבוע לאחר מכן, בשני המקרים יצא חיובי. קבעתי תור לרופא לשבוע 7 ואז לקראת יום התור לאחר לילה של כאבי מחזור ההריון נפל וקיבלתי מחזור. מהתיסכול לא הלכתי בסוף לרופא. האם יש צורך בכל זאת ללכת לרופא?

ועוד דבר שמטריד אותי - מאז שהפסקתי את הגלולות יש לי דימום קל כמה ימים לפני הביוץ. כביכול הבנתי שזה נובע מהביוץ אבל לפי מקלוני הביוץ אין לי ביוץ בזמן הזה אלא רק לאחר מספר ימים ואפילו שבוע. האם זה הגיוני? האם דורש בדיקה?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מנסה להכנס להריון

הוספת תגובה

• מנסה להכנס להריון - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    04/10/2012

כן צריך לפנות לבדיקת רופא כדי לראות שההריון נפל במלואו ורירית הרחם חלקה וסדירה באולטראסאונד. תריך לעשות בדיקת דם להירון כדי לבדוק שאכן כל ההורמונים נעלמו מבדיקות הדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו