צריבה עזה מאוד בזמן חדירה נוספת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה עזה מאוד בזמן חדירה נוספת
    המתוסכלת
    04/10/2012

יש לי בעיה מזה חודשיים שלושה..
    אני מקיימת יחסי מין אחת ליומיים שלושה לערך עם בן זוג קבוע..
    לאחרונה כאשר אני ובן זוגי מקיימים יחסי מין בחדירה הראשונית קצת לוחץ וכואב לי (בכניסה לנרתיק) אך לאחר דקה שתיים זה מסתדר (בהתחלה ייחסתי את זה לעצם העובדה שזה פעם בכמה ימים ולכן על הגוף להתרגל לחדירה)...
    לעומת זאת בפעם השנייה- שלאחר מכן - כאשר אנו מקיימים יחסי מין (לאחר כמה שעות) יש לי צריבה עזה בכניסה לנרתיק (בדופן העליונה אם להיות ספציפית) מה שגורם לי להיות ממש מכווצת שזה אף מגביר את הלחץ והכאב... הייתי אצל רופאת הנשים שלי פעמיים.. בפעם הראשונה היא אמרה שהיא לא רואה כלום ובשנייה שיש חשש לפטרייה ונתנה לי תרופות (פלוקנול- טבלייה אחת,הידרואגיסטן קרם)
    ההרגשה שקיבלתי ממנה (מבלי חלילה לזלזל בה) זה שהיא לא באמת מבינה למה כואב לי ועל מה אני מתלוננת- ההרגשה שקיבלתי ממנה זה שהיא סתם דחפה לי תרופות מבלי באמת להבין את הבעיה (עובדה שבפעם ה-1 באתי אליה עם אותה בעיה בדיוק והיא לא הבינה על מה המהומה) בכל מקרה עוד לא לקחתי את התרופות כי ברצוני להיוועץ ולקבל חו''ד נוספת ברשותכם... תודה רבה מראש... המתוסכלת :/

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צריבה עזה מאוד בזמן חדירה נוספת - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    04/10/2012

האם את נוטלת גלולות? לפעמים גלולות גורמות ליובש ולתחושה של צריבה בזמן החדירה... יכול להיות שפיתחת תגובה של וסטיבוליטיס כתוצאה מגלולות, דלקות נרתיקקיות סטרס מקומי או נפשי... פני לרופא נשים המתמחה במחלות העריה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריבה עזה בחדירה

המתוסכלת
    04/10/2012

קודם כל אני מעריכה מאוד את התשובה המהירה...
    אני נוטלת גלולות יסמין כבר כמה שנים.. אך מפאת העובדה שפעם היה לי וסטיבליטס כתוצאה מיובש (החלפתי גלולות - פעם הייתי עם מרסילון, וטופלתי ע''י רופא מומחה מאיכלוב שהציע לי טיפולים טבעיים יותר כמו מריחת יוגורוטעל איבר המין, כדורים פרוביוטיים, וטיפת שמן עץ התה על התחתונית) ... אך לצערי זו לא אותה ההרגשה.. לפי ההרגשה שלי אין לי יובש (אני די רטובה לפני מגע המיני) וכך גם הרופאת נשים שלי טענה בפעם הראשונה שהייתי אצלה.. (שלא מדובר ביובש)
    בפעם השנייה שביקרתי אצלה היא טענה שיש לי אודם קל אך לא הזכירה יובש..
    נראה לך שאכן מדובר רק בפטרייה..? והאם עליי לקחת את התרופות שהגניקולוגית שלי נתנה לי או לא..?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו