מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריבה עזה מאוד בזמן חדירה נוספתהמתוסכלת04/10/2012
יש לי בעיה מזה חודשיים שלושה..
אני מקיימת יחסי מין אחת ליומיים שלושה לערך עם בן זוג קבוע..
לאחרונה כאשר אני ובן זוגי מקיימים יחסי מין בחדירה הראשונית קצת לוחץ וכואב לי (בכניסה לנרתיק) אך לאחר דקה שתיים זה מסתדר (בהתחלה ייחסתי את זה לעצם העובדה שזה פעם בכמה ימים ולכן על הגוף להתרגל לחדירה)...
לעומת זאת בפעם השנייה- שלאחר מכן - כאשר אנו מקיימים יחסי מין (לאחר כמה שעות) יש לי צריבה עזה בכניסה לנרתיק (בדופן העליונה אם להיות ספציפית) מה שגורם לי להיות ממש מכווצת שזה אף מגביר את הלחץ והכאב... הייתי אצל רופאת הנשים שלי פעמיים.. בפעם הראשונה היא אמרה שהיא לא רואה כלום ובשנייה שיש חשש לפטרייה ונתנה לי תרופות (פלוקנול- טבלייה אחת,הידרואגיסטן קרם)
ההרגשה שקיבלתי ממנה (מבלי חלילה לזלזל בה) זה שהיא לא באמת מבינה למה כואב לי ועל מה אני מתלוננת- ההרגשה שקיבלתי ממנה זה שהיא סתם דחפה לי תרופות מבלי באמת להבין את הבעיה (עובדה שבפעם ה-1 באתי אליה עם אותה בעיה בדיוק והיא לא הבינה על מה המהומה) בכל מקרה עוד לא לקחתי את התרופות כי ברצוני להיוועץ ולקבל חו''ד נוספת ברשותכם... תודה רבה מראש... המתוסכלת :/* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה עזה מאוד בזמן חדירה נוספת - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב04/10/2012האם את נוטלת גלולות? לפעמים גלולות גורמות ליובש ולתחושה של צריבה בזמן החדירה... יכול להיות שפיתחת תגובה של וסטיבוליטיס כתוצאה מגלולות, דלקות נרתיקקיות סטרס מקומי או נפשי... פני לרופא נשים המתמחה במחלות העריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריבה עזה בחדירה
המתוסכלת04/10/2012קודם כל אני מעריכה מאוד את התשובה המהירה...
אני נוטלת גלולות יסמין כבר כמה שנים.. אך מפאת העובדה שפעם היה לי וסטיבליטס כתוצאה מיובש (החלפתי גלולות - פעם הייתי עם מרסילון, וטופלתי ע''י רופא מומחה מאיכלוב שהציע לי טיפולים טבעיים יותר כמו מריחת יוגורוטעל איבר המין, כדורים פרוביוטיים, וטיפת שמן עץ התה על התחתונית) ... אך לצערי זו לא אותה ההרגשה.. לפי ההרגשה שלי אין לי יובש (אני די רטובה לפני מגע המיני) וכך גם הרופאת נשים שלי טענה בפעם הראשונה שהייתי אצלה.. (שלא מדובר ביובש)
בפעם השנייה שביקרתי אצלה היא טענה שיש לי אודם קל אך לא הזכירה יובש..
נראה לך שאכן מדובר רק בפטרייה..? והאם עליי לקחת את התרופות שהגניקולוגית שלי נתנה לי או לא..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?