המחזור לא הופיע - חשוב!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המחזור לא הופיע - חשוב!
    עינת
    04/10/2012

שלום, אני בת 33, אם לילד בן שנתיים ותשעה חודשים ונוטלת גלולות מליאן כבר קבוע במשך 10 שנים לערך (למעט תקופת ההריון). לראשונה כרגע לי החודש דבר מוזר מאוד. סיימתי לקחת את הגלולות במלואן ביום ג' שעבר והייתי צריכה לקבל ביום ג' שעבר 25/9 והייתי צריכה לקבל בשבת - 28/9 ולמרות כאבי הבטן והנפיחות לא קיבלתי עד עכשיו. לא יודעת אם עשיתי נכון אבל התחלתי חפיסה חדשה כבר השבוע הייתי אמורה ביום ד' 3/10 אבל בגלל החגים התבלבלו לי הימים ולקחתי ביום ג' 2/10. בקיצור המחזור לא הגיע וזה די מטריד אותי שכן אני נפוחה ועדיין עם אותם תסמיני המחזור. עשיתי בדיקת הריון ביתית למרות שהייתי בטוחה שאיני בהריון וזו באמת היתה התוצאה - אין הריון. קבעתי תור לרופאת הנשים וזה רק בעוד שבועיים. האם להמשיך ליטול את הגלולות או להפסיק ואז אולי המחזור יגיע...........? מה יכולה להיות הסיבה לכך מעולם לא קרה לי דבר זה. תודה רבה רבה, עינת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המחזור לא הופיע - חשוב!

הוספת תגובה

• המחזור לא הופיע - חשוב! - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    07/10/2012

עשית בסדר שהמשכת גלולות.. לפעמים הרירית של הרחם כל כך דקה אחרי לקיחת גלולות ממושכת שהדימום לא מופיע אבל היעילות של הגלולות נשמרת. אם התופעה תחזור על עצמה צריך לשנות את הגלולות או לעשות הפסקה קצרה כדי לבנות מחדש את הרירית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו